Bringával egy élhetőbb Budapestért

2010.05.01. 02:10 - szaboditke

Címkék: közlekedés előadás fesztivál rendezvény bringa kerékpározás cen szisz széchenyi istván szakkollégium kükü kürti gábor bence kovács virág

Meghívott előadók: Kürti Gábor (Kükü) és Bence-Kovács Virág

Helyszín, időpont: CEN, Kultúrsátor - május 5 (szerda), 16:00

 

Ahogy már egy korábbi posztunkban is említettük a Corvinus Egyetemi Napok keretein belül a SZISZ által szervezett előadáson a Critical Mass főszervezője, Kükü, valamint Bence-Kovács Virág (Magyar Kerékpárosklub) fognak beszélgetni a kerékpározásról mint közlekedési eszközről, életformáról, gondolkodásmódról és szubkultúráról.

Vajon a biciklizés elterjedése lenne az út egy élhetőbb, szmogmentes Budapesthez? Milyen feltételeknek kellene teljesülni a biciklis kultúra elterjedéséhez, és elérhetjük-e ezeket valaha? Milyen lehetőségei és körülményei vannak egy bringásnak Budapesten, valamint más magyar és külföldi nagyvárosokban?  Hogyan lehetne népszerűsíteni a biciklizést itthon, és hogyan finanszírozzák az ilyen programokat?  Vajon hogyan befolyásolja a biciklisek megítélését a Critical Mass? Szükségszerű-e az ellentét a kerékpárosok, autósok és gyalogosok között?

Előadásunkon ezekről és ezekhez hasonló kérdésekről fogunk beszélgetni. Ha rendszeresen biciklizel – ott a helyed. Ha érdekel, hogy hogyan válhatna Budapest egy élhetőbb várossá – gyere el! Ha nem értesz egyet a biciklis mozgalommal – akkor is gyere el, és fejtsd ki Te is a véleményedet a témáról!

A bejegyzés trackback címe:

https://szechenyiszakkollegium.blog.hu/api/trackback/id/tr261960941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása