SZISZ Bevonó Ápr. 16-17. Balinka

2011.04.10. 13:20 - cenka

Címkék: szisz széchenyi istván szakkollégium bevonó kirándulás

Mindenkit szeretettel várunk április 16-17-én Balinkára a Bevonó Kirándulásunkra.

A reggeli közös indulás, megérkezés és szálláselfoglalás után, elfogyasztjuk az otthonról magunkkal hozott elemózsia egy részét, majd egy könnyű túrához öltözve, folyadékkal és némi harapnivalóval felszerelkezve elindulunk a Gaja-völgy tavaszi szépségeinek felfedezésére.


View Larger Map

Az egész kirándulás alatt folyamatosan lehetőségetek lesz kérdezni, de mi is próbáljuk a lehető legteljesebb képet adni a koli működéséről, a sávrendszerről, felvételiről, és persze a mindenapjainkról. A sok információtól zsongó elménket egy kis métázással frissítjük fel.

Vacsora után beszélgetős, ismerkedős, szórakoztató dolgokat művelünk, ki-ki kedve szerint. A nap fáradalmainak kipihenéséhez szükséges hálózsákot magatokkal hozni. Vasárnap reggel remélhetőleg madárcsicsergésre ébredünk, ezt követően reggelizünk majd a visszaindulásig dispután veszüknk részt.

Akik már ismernek minket korábbi porgramjainkról, azért, akik pedig még nem, őket azért várjuk a felvételi előtti utolsó kötetlen programunkra.

A hétvége 3000 Ft/be kerül, ami tartalmazza a szállásdíjat, a szombati vacsorát és a vasárnapi reggelit (szükség esetén a fűtést) is.

Ráadásul az egyre erősödő napsugarak kit ne csábítanának a természetbe? Tavaly ilyen(katt) volt.

Ha kedvet kaptatok jelentkezzetek a bevono@szisz.hu-n, illetve ide írjátok meg, ha bármi kérdésetek, kérésetek van.

Tehát a legfontosabbak:

Időpont: Április 16-17.

Helyszín: Balinka

Ár: 3000Ft/fő

Jelentkezés, további infók: bevono@szisz.hu

Közös induláshoz gyülekező: Népliget, 16-án 8:45-től

Hálózsák!

Vészhelyzetben/last minute érkezés esetén: 20/205-81-84, Kálmán Orsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szechenyiszakkollegium.blog.hu/api/trackback/id/tr32814139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása