Elsős sörözés - 2010

2010.06.13. 18:31 - cenka

Címkék: program összefoglaló elsősök

Június 4-én, pénteken este újra kísértet járta be a Ráday második emeletét - az idei felvettjeinket (mégegyszer gratulálunk nekik! - a névsorért ld. szisz.hu) kísértettük meg serrel és étekkel annak örörmére, hogy immáron hivatalosan is megszerezték az "akikre büszkék leszünk" titulust.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este héttől fogadóbizottsággal és sávos seritallal, a konyhában pedig egzotikus és házias ízekkel egyaránt vártuk az újonnan felvetteket, akik kivétel nélkül megjelentek, majd rögvest a szokott kavalkád alakult ki a konyhában, ahol szerencsére senki nem maradt magányos, szomjas vagy éhes. Dorka lelkesítő FEB-elnöki beszéde után összenépi bemutatkozással folytatódott az ismerkedés, ahol megtudhattuk egymás nevét, hobbiját, vagy akár ebtartási preferenciáit is. A kritikus mennyiségű információ után a már a konyhában elférni képtelen tömeg (ifijaktól a vénekig minden korosztály képviseltette magát), kolloid cseppekre hullott szét, és lázas társalgás kezdődött a fürőszobahasználat kredójától kezdve Tolkien ifjúkori irodalomélményeivel bezáróan változó témákról változó partnerekkel változatlan hangulatban - a kamrától egészen a dohányzóig és vissza.

Az estét végül - a vizsgaidőszak ellenére - a szokásos semmiből teremtett klasszis SZISZ-es buli és a közösségiben vízipipázás zárta, így ki-ki megtalálhatta a megfelelő lezárását a valóban remek sörözésnek. 

Köszönjük mindenkinek aki eljött, segített!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szechenyiszakkollegium.blog.hu/api/trackback/id/tr222078925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása