A Széchenyi lehetőség. Élj velünk!

2010.04.22. 07:47 - szaboditke

Címkék: felvételi szóbeli írásbeli szisz széchenyi istván szakkollégium a széchenyi lehetőség élj velünk!

Felvételi a Széchenyi István Szakkollégiumba

 

Szakkollégiumunk idén májusban is felvételt hirdet első- és másodéves egyetemisták részére. Minden felvételiző választhat, hogy melyik tudományterületen szeretne jobban elmélyülni, azaz melyik sávra felvételizik. Sávos rendszerünkről bővebben honlapunk nyitóoldalán, a „Szakmaiság” címszó alatt olvashatsz. Emellett ismeretbővítő kurzusok hallgatására is lehetőség nyílik, melyeket szintén mi magunk – érdeklődéstől függően – szervezünk meg.

 

A felvételi írásbeli és szóbeli részből áll.

 

Az írásbeli kérdőíveket megtalálod:

 

A kitöltött kérdőíveket május 10-én 23:00-ig dobhatod be az erre kijelölt gyűjtő dobozokba:

  • paravánunkon (22:00-ig)
  • Corvinus Egyetem Könyvtárában (20:00-ig)
  • ELTE ÁJK büféjénél (20:00-ig)
  • és a Széchenyi István Szakkollégiumban
    (IX. ker. Ráday utca 43-45-ben, 23:00-ig)

 

A felvételi szóbeli részére május 15-19 között kerül megrendezésre a Szakkollégium könyvtárában. A beosztásról és szóbelid pontos időpontjáról e-mailben értesítünk, de május 11-től megtalálható lesz honlapunkon is. Ha esetleg nem kapnál értesítőt, pedig leadtad a kérdőívet, ezt mindenképp jelezd Pintér Orsolyának az orsolya.pinter@gmail.com címen. 

A következő felsorolásban a sávoknak megfelelő irodalmakat találod, melyek közül az általad választott sávnak megfelelőt a szóbeli felvételiig mindenképpen olvasd el, mert a szóbeli szakmai részén erről (is) fogunk beszélgetni, s ezzel egy kis ízelítőt is kaphatsz sávjainkról.


Ha szeretnél egy motiváló, színes egyetemi közösség tagja lenni, ne habozz! Töltsd ki kérdőívünket, és légy te is SZISZ-es!

Várjuk jelentkezésed!

Széchenyi István Szakkollégium

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szechenyiszakkollegium.blog.hu/api/trackback/id/tr751941758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása